4 vejce
100 g Erythritolu
100 g strouhaných vlašských ořechů
40 g mandlové mouky
50 g strouhaných piškotů bez mouky a cukru ( naleznete zde v receptech)
30 g másla
vanilka a citronová kůra
Žloutky vyšlehám s máslem a Erythritolem, přidám polovinu sněhu z bílků a sypké suroviny, druhou polovinou sněhu nadlehčím smíhanou hmotu, dám do dortové formy na pešící papír a peču na 170°C 20 minut
Krém:
2 balení Mascarpone
1 šlehačka
Moučkový Eryhritol s vanilkou podle chuti
Mascarpone vyšlehám a přidám vyšlehanou šlehačku s Erythritolem. 1/3 nechám na zdobení, do zbylých 2/3 přidám 50 g strouhaných ořehů. Ořechovým krémem potřu korpus a dozdobím krémem a hořkou 85% čokoládou