4    vejce

100 g  Erythritolu

100 g  strouhaných vlašských ořechů

40 g    mandlové mouky

50 g   strouhaných piškotů bez mouky a cukru ( naleznete zde v receptech)

30 g   másla

vanilka a citronová kůra

Žloutky vyšlehám s máslem a Erythritolem, přidám polovinu sněhu z bílků a sypké suroviny, druhou polovinou sněhu nadlehčím smíhanou hmotu, dám do dortové formy na pešící papír a peču na 170°C 20 minut

Krém:

2 balení Mascarpone

1 šlehačka

Moučkový Eryhritol s vanilkou podle chuti

Mascarpone vyšlehám a přidám vyšlehanou šlehačku s Erythritolem. 1/3 nechám na zdobení, do zbylých 2/3 přidám 50 g strouhaných ořehů. Ořechovým krémem potřu korpus a dozdobím krémem a hořkou 85% čokoládou