Rybu vybírám  té nejvyšší kvality chovaný v naprosto čisté vodě z vrtu 1225m, vylovený jen několik hodin před úpravou. Taková ryba je bez těžkých kovů, parazitů, hormonů a kvalitně krmená. Má certifikát jakosti, je označena vaším jménem a jménem mistra rybáře. Rybu z Moře v srdci Evropy můžete objednat ZDE Závěrem objednávky vám bude odečtena marže -20% 

Nakrájím filety , lehce osolím a posypu čerstvými bylinkami ( tymián, saturejka ...) , potřu olivovým olejem a nechám proležet než si připravím přílohu.

Houbový kuba 

1 hrníček ječných krup vyperu a zaliji 3 hrníčky vody. Vařím bez soli do měkka

1 cibuli nakrájím na jemno a osmahnu na lžíci sádla

Přidám houby ( čerstvé, mražené případně sušené) , osolím a přidám lžíci majoránky. Podusím a přidám uvařené kroupy. Dobře promíchám, vypnu plotýnku a přidám na jemno nakrájený česnek. Nechám pod pokličkou stát. Aby se chutě dobře spojily.kuba musí chvíli odpočívat. Není třeba jej zapéjkat, česnek by ztratil chuť. 

Lososa vložím do horkovzdušné fritézy a za 15 minut podávám.