320 ml vody

100 g mála

Špetka soli – to vše uvedu do varu, odstavím hrnec a přisypu

265 g hladké špaldové mouky . Rozmíchám těsto, aby v něm nebyly hrudky a ještě asi dvě minuty na plotně míchám, aly se odpařila voda.

Těsto nechám vychladnout a  přišlehávám 5-6 vajec jedno po druhém. Zdobícím sáčkem se špičkou tvořím kolečka na pečící papír a peču v předehřáté troubě na 200°C 30 minut. (Neotvírat troubu)

Krém:

50 g tapiokové mouky

0,4 l mléka

100 g čekankového sirupu

Vanilka, nebo vanilkový extrakt  - za stálého míchání vařím do zhoustnutí a na závěr přidám 0,5 ml rumu

Povychladnutí kaši rozšlehám a přidám 250 g másla pokojové teploty. Vyšlehám v hladký krém .

Vychladlé věnečky rozříznu na půl a zdobícím sáčkem plním krémem. Před podáváním přidám na krém ještě šlehačku.