100g mandlové mouky

  80 g mletých vlašských ořechů

  80 g čekankového sirupu

    7 bílků 

Z bílků vyšlehám sníh se špetkou soli a přidám ostatní suroviny. Peču na pečícím papíruna 180°C asi deset minut. Po vychladnutí vykrajuji kolečka tvořítkem a spojím krémem.

Krém:

50 g tapiokové mouky

0,4 l mléka

100 g čekankového sirupu

Vanilka, nebo vanilkový extrakt  - za stálého míchání vařím do zhoustnutí a na závěr přidám 0,5 ml rumu

Povychladnutí kaši rozšlehám a přidám 250 g másla pokojové teploty. Vyšlehám v hladký krém, rozdělím na polovinu a do jedné přidám lískooříškový čokoládový krém se stévií , kterým dortíčky slepím. Zdobím čokoládou se stévií a vlašským oříškem a světlým krémem. Všechny potřebné suroviny najdete na shopu